Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Munskydd Typ IIR, 50-pack

  • 49 kr

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att att få en infektion.

I lager.
Dela

Munskydd TYP IIR - 50 pack Zhiyi

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. 


Godkänd EN 14683

175*95mm


Fakta om munskydd:

De medicinska munskydden är främst avsedda för användning i operationssalar och vårdinrättningar och är konstruerade för att skydda hela arbetsmiljön. Munskydd av typ II är särskilt avsedda för sjukvårdspersonal och används i operationsrum eller liknande medicinska miljöer med höga krav. De kan också användas i allmänna miljöer där social distansering är önskvärd men svår att upprätthålla.

En specifik kategori av medicinska munskydd, enligt den europeiska lagstiftningen om medicinsk utrustning, är typ IIR. Dessa munskydd är utformade för att skydda bäraren mot stänk av potentiellt förorenade vätskor. Typ IIR-munskydd erbjuder därmed ett extra skyddslager genom att förhindra inträngning av vätskor och är särskilt användbara i situationer där det finns risk för sådana stänk.

När vi andas, pratar, hostar eller nyser frigörs olika mängder droppar sekret från slemhinnorna i munnen och näsan. Större eller mindre mängder partiklar, som varierar i diameter mellan 0,5 um och 12 um, släpps ut, och särskilt de större dropparna kan innehålla mikroorganismer från källan.

Dessa partiklar har förmågan att spridas genom luften och nå olika platser, såsom en annan individ, ett öppet operationssår eller steril utrustning. För att minimera risken för överföring av mikroorganismer och skydda arbetsmiljön används medicinska munskydd.